Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thicker Than Water

Thicker Than Water

26/10/2017 | Flixfilm

Se Thicker Than Water på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Björn Bengtsson, Aliette Opheim, Joel Spira, Jessica Grabowsky
Spilletid: 58 min
Land: Sweden, Finland
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En ældre kroejeres testamente kræver, at hendes børn, som hun ikke har meget med at gøre, driver familieforretningen sammen i et år, før de kan modtage deres arv.


Se Thicker Than Water på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Thicker Than Water (Arvingerne i skærgården) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thicker Than Water (Arvingerne i skærgården) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thicker Than Water herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thicker Than Water (Arvingerne i skærgården) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thicker Than Water (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar