Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Thicker Than Water

26/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Björn Bengtsson, Aliette Opheim, Joel Spira, Jessica Grabowsky
Spilletid: 58 min
Land: Sweden, Finland
Sprog: Swedish
IMDB-bedømmelse: 7.3

Resumé: En ældre kroejeres testamente kræver, at hendes børn, som hun ikke har meget med at gøre, driver familieforretningen sammen i et år, før de kan modtage deres arv.


Se Thicker Than Water på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thicker Than Water (Arvingerne i skærgården) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thicker Than Water (Arvingerne i skærgården) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thicker Than Water herunder:Fra premieredatoen (26. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Thicker Than Water (Arvingerne i skærgården) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Thicker Than Water (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar