Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thicker Than Water

Thicker Than Water

26/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Thicker Than Water på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Björn Bengtsson, Aliette Opheim, Joel Spira, Jessica Grabowsky
Spilletid: 58 min
Land: Sweden, Finland
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: En ældre kroejeres testamente kræver, at hendes børn, som hun ikke har meget med at gøre, driver familieforretningen sammen i et år, før de kan modtage deres arv.


Se Thicker Than Water på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thicker Than Water (Arvingerne i skærgården) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thicker Than Water (Arvingerne i skærgården) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thicker Than Water herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thicker Than Water (Arvingerne i skærgården) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thicker Than Water (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar