Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thicker Than Water

Thicker Than Water

26/10/2017 | Flixfilm

Se Thicker Than Water på Netflix

Indspilningsår: 2014–2020
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Björn Bengtsson, Joel Spira, Aliette Opheim, Jessica Grabowsky
Spilletid: 58 min
Land: Sweden, Finland
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En ældre kroejeres testamente kræver, at hendes børn, som hun ikke har meget med at gøre, driver familieforretningen sammen i et år, før de kan modtage deres arv.

Thicker Than Water (Arvingerne i skærgården) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Thicker Than Water på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Thicker Than Water (Arvingerne i skærgården) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thicker Than Water (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thicker Than Water, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thicker Than Water (Arvingerne i skærgården) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar