Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thieves of the Wood

Thieves of the Wood

02/01/2020 | Flixfilm

Se Thieves of the Wood på Netflix

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Adventure, Drama, History, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matteo Simoni, Stef Aerts, Jeroen Perceval, Dirk Roofthooft
Spilletid: 45 min
Land: Belgium
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den karismatiske landevejsrøver Jan de Lichte er anfører for de undertrykte og underkuede i en revolte mod det korrupte aristokrati i 1700-tallets Belgien.

Thieves of the Wood (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Thieves of the Wood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Thieves of the Wood (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thieves of the Wood (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thieves of the Wood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thieves of the Wood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar