Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Things Heard & Seen

Things Heard & Seen

29/04/2021 | Flixfilm

Se Things Heard & Seen på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Skuespillere: Amanda Seyfried, James Norton, Rhea Seehorn, Natalia Dyer
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En ung kvinde opdager, at både hendes mand og deres nye hjem skjuler nogle dystre hemmeligheder, da de flytter fra Manhattan og bosætter sig i en lille by.

Things Heard & Seen havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Things Heard & Seen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Things Heard & Seen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Things Heard & Seen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Things Heard & Seen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Things Heard & Seen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar