Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Think Like a Man Too

Think Like a Man Too

01/12/2021 | Flixfilm

Think Like a Man Too på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Tim Story
Skuespillere: Kevin Hart, Gabrielle Union, Wendi McLendon-Covey
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En romantisk bryllupsweekend i Las Vegas går skævt, da mænd og kvinder prøver at overgå hinanden på en løssluppen nat fyldt med udsvævelser.

Think Like a Man Too havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Think Like a Man Too på YouTube.Se Think Like a Man Too på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Think Like a Man Too ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Think Like a Man Too stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Think Like a Man Too, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Think Like a Man Too er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar