Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Think Like a Man

Think Like a Man

03/07/2020 | Flixfilm

Se Think Like a Man på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Tim Story
Skuespillere: Chris Brown, Gabrielle Union, Kevin Hart
Spilletid: 122 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Bevæbnet med gode råd fra en bestsellerbog kaster fire kvinder sig ud i at løse deres forholdsproblemer – indtil mændene i deres liv regner den ud.

Think Like a Man havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Think Like a Man på YouTube.Se Think Like a Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Think Like a Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Think Like a Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Think Like a Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Think Like a Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar