Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Think Like a Man

Think Like a Man

03/07/2020 | Flixfilm

Se Think Like a Man på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Tim Story
Skuespillere: Michael Ealy, Jerry Ferrara, Meagan Good, Regina Hall
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Bevæbnet med gode råd fra en bestsellerbog kaster fire kvinder sig ud i at løse deres forholdsproblemer – indtil mændene i deres liv regner den ud.


Se Think Like a Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Think Like a Man havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Think Like a Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Think Like a Man:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Think Like a Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Think Like a Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar