Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Think Like a Man

Think Like a Man

17/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Think Like a Man på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Tim Story
Skuespillere: Michael Ealy, Jerry Ferrara, Meagan Good, Regina Hall
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Bevæbnet med gode råd fra en bestsellerbog kaster fire kvinder sig ud i at løse deres forholdsproblemer – indtil mændene i deres liv regner den ud.


Se Think Like a Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Think Like a Man havde premiere på Netflix Danmark den 17. June, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Think Like a Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Think Like a Man herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Think Like a Man er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Think Like a Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore