Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thinspiration

Thinspiration

01/12/2014 | Flixfilm

Thinspiration på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En teenagedanser falder over et websted med "tyndspiration" og bliver besat af at følge webstedets grundlægger ButterflyAna.Se Thinspiration på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Thinspiration havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Thinspiration på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Thinspiration ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thinspiration stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thinspiration, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thinspiration er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Thinspiration

  1. Victoria - kl. 21:14, 08-03-2020:

    Kommer den ikke ud på Netflix igen? Vil så gerne se den.

Skriv kommentar