Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thinspiration

Thinspiration

01/12/2014 | Flixfilm

Se Thinspiration på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En teenagedanser falder over et websted med "tyndspiration" og bliver besat af at følge webstedets grundlægger ButterflyAna.


Se Thinspiration på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Thinspiration havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thinspiration ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thinspiration herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thinspiration er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thinspiration stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



1 kommentar til Thinspiration

  1. Victoria - kl. 21:14, 08-03-2020:

    Kommer den ikke ud på Netflix igen? Vil så gerne se den.

    Skriv kommentar