Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thirteen Ghosts

Thirteen Ghosts

30/03/2015 | Flixfilm

Thirteen Ghosts på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Shannon Elizabeth
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En intetanende familie flytter ind i et hus, de har arvet fra en excentrisk onkel, men finder hurtigt ud af, at huset har sin helt egen dagsorden.

Thirteen Ghosts havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Thirteen Ghosts på YouTube.Se Thirteen Ghosts på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Thirteen Ghosts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thirteen Ghosts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thirteen Ghosts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thirteen Ghosts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar