Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This Earth of Mankind

This Earth of Mankind

23/04/2020 | Flixfilm

Se This Earth of Mankind på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, History
Instruktør: Hanung Bramantyo
Skuespillere: Iqbaal Dhiafakhri Ramadhan, Mawar Eva de Jongh, Sha Ine Febriyanti, Giorgino Abraham
Spilletid: 181 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian, Dutch
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En ung javanesisk mand og en kvinde, der er halvt hollandsk, forelsker sig, da Indonesien bliver uafhængigt. Baseret på Pramoedya Ananta Toers berømte roman.

This Earth of Mankind havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se This Earth of Mankind på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om This Earth of Mankind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Earth of Mankind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame This Earth of Mankind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til This Earth of Mankind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar