Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This Is 40

This Is 40

17/11/2021 | Flixfilm

This Is 40 på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Judd Apatow
Skuespillere: Paul Rudd, Leslie Mann, Maude Apatow
Spilletid: 134 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I denne efterfølger til Knocked Up kæmper ægteparret Pete og Debbie med realiteterne ved at blive ældre og midaldrende.

This Is 40 havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til This Is 40 på YouTube.Se This Is 40 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om This Is 40 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Is 40 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame This Is 40, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til This Is 40 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar