Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This Is Hel

This Is Hel

22/08/2022 | Flixfilm

This Is Hel på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Turister forsvinder fra en afsidesliggende polsk halvø, hvilket får de lokale til at mistænke en amerikansk forfatter. Men sandheden er mere grum.

This Is Hel havde premiere på Netflix Danmark den 22. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til This Is Hel på YouTube.Se This Is Hel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om This Is Hel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Is Hel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame This Is Hel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til This Is Hel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar