Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This Is Not a Comedy

This Is Not a Comedy

14/01/2022 | Flixfilm

This Is Not a Comedy på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Rodrigo Guardiola, Gabriel Nuncio
Skuespillere: Gabriel Nuncio, Cassandra Ciangherotti, Adriana Paz
Spilletid: 105 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En komiker finder en ny mening med sit liv, da hans bedste ven spørger ham, om han vil være sæddonor, og så møder han en pige, der er i kontakt med kosmos.Se This Is Not a Comedy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

This Is Not a Comedy havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til This Is Not a Comedy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om This Is Not a Comedy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Is Not a Comedy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame This Is Not a Comedy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til This Is Not a Comedy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar