Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This Is Personal

This Is Personal

30/06/2020 | Flixfilm

Se This Is Personal på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Amy Berg
Skuespillere: Erika Andiola, Bob Bland, Angela Davis, Tamika Mallory
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Denne dokumentar undersøger, hvordan aktivister mobiliserede millioner til at deltage i Women's March i kølvandet på indsættelsen af præsident Trump i 2017.

This Is Personal havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se This Is Personal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om This Is Personal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Is Personal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame This Is Personal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til This Is Personal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar