Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This Is the Life

This Is the Life

15/12/2016 | Ingen kommentarer

Se This Is the Life på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktør: Ava DuVernay
Skuespillere: 2Mex, Chali 2na, Busdriver, Cut Chemist
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Oplev, hvordan en gruppe af alternative hiphopkunstnere, kendt som Good Lifers, startede en bevægelse og skabte et stærkt, progressivt musikfællesskab.


Se This Is the Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


This Is the Life havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om This Is the Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til This Is the Life herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til This Is the Life er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Is the Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar