Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This Is the Life

This Is the Life

15/12/2016 | Flixfilm

Se This Is the Life på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktør: Ava DuVernay
Skuespillere: 2Mex, Chali 2na, Busdriver, Cut Chemist
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Oplev, hvordan en gruppe af alternative hiphopkunstnere, kendt som Good Lifers, startede en bevægelse og skabte et stærkt, progressivt musikfællesskab.


Se This Is the Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThis Is the Life havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om This Is the Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til This Is the Life herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til This Is the Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Is the Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar