Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This Is Where I Leave You

This Is Where I Leave You

01/06/2019 | Flixfilm

This Is Where I Leave You på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Shawn Levy
Skuespillere: Jason Bateman, Tina Fey, Jane Fonda
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Fire søskender vender tilbage til deres barndomshjem, da deres far dør. Sorgen træder dog hurtigt i baggrunden til fordel for skænderier og egoistisk sladder.

This Is Where I Leave You havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til This Is Where I Leave You på YouTube.Se This Is Where I Leave You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om This Is Where I Leave You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Is Where I Leave You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame This Is Where I Leave You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til This Is Where I Leave You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar