Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This Is Where I Leave You

This Is Where I Leave You

01/06/2019 | Ingen kommentarer

Se This Is Where I Leave You på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Shawn Levy
Skuespillere: Jason Bateman, Tina Fey, Jane Fonda, Adam Driver
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Fire søskender vender tilbage til deres barndomshjem, da deres far dør. Sorgen træder dog hurtigt i baggrunden til fordel for skænderier og egoistisk sladder.


Se This Is Where I Leave You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


This Is Where I Leave You havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om This Is Where I Leave You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til This Is Where I Leave You herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til This Is Where I Leave You er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Is Where I Leave You stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar