Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This Is Where I Leave You

This Is Where I Leave You

01/06/2019 | Ingen kommentarer

Se This Is Where I Leave You på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Shawn Levy
Skuespillere: Jason Bateman, Tina Fey, Jane Fonda, Adam Driver
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Fire søskender vender tilbage til deres barndomshjem, da deres far dør. Sorgen træder dog hurtigt i baggrunden til fordel for skænderier og egoistisk sladder.


Se This Is Where I Leave You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


This Is Where I Leave You havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om This Is Where I Leave You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til This Is Where I Leave You herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til This Is Where I Leave You er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Is Where I Leave You stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore