Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This Little Love Of Mine

This Little Love Of Mine

07/07/2021 | Flixfilm

This Little Love Of Mine på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Romance
Instruktion: Christine Luby
Skuespillere: Saskia Hampele, Liam McIntyre, Lynn Gilmartin
Spilletid: 91 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En travl advokat vender tilbage til den ø, hun voksede op på, for at overtale en ven til at overtage familiens virksomhed – men genopblussede følelser kommer på tværs.

This Little Love Of Mine havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til This Little Love Of Mine på YouTube.Se This Little Love Of Mine på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om This Little Love Of Mine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Little Love Of Mine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame This Little Love Of Mine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til This Little Love Of Mine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til This Little Love Of Mine

  1. Dronningen - kl. 20:07, 10-07-2021:

    IMDb-karakter er ikke 7.3, men 5.4.

Skriv kommentar