Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This Means War

This Means War

01/07/2019 | Flixfilm

This Means War på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Comedy, Romance
Instruktion: McG
Skuespillere: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English, German, Japanese, Serbian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: De er CIA-agenter og bedste venner, og de er begge ude efter den samme sexede kvinde. De får brug for alle deres evner som agenter for at vinde pigen.

This Means War havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til This Means War på YouTube.Se This Means War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om This Means War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Means War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame This Means War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til This Means War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar