Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This, That and the Other

This, That and the Other

30/07/2022 | Flixfilm

This, That and the Other på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Short, Comedy
Instruktion: Jan Manthey
Skuespillere: Vic Pratt, Diana Manthey, Jenny Hammerton
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: I denne antologi prøver en skuespiller at forføre sig til en rolle, en eneboer får en masse ubudne gæster, og en taxifører oplever bizarre ting.

This, That and the Other havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til This, That and the Other på YouTube.Se This, That and the Other på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om This, That and the Other ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This, That and the Other stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame This, That and the Other, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til This, That and the Other er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar