Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This Was Tomorrow

This Was Tomorrow

15/12/2015 | Flixfilm

Se This Was Tomorrow på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Wim Bonte
Skuespillere: Dimitri 'Vegas' Thivaios, Afrojack, Steve Angello, Steve Aoki
Spilletid: 77 min
Land: Belgium
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Musikfestivalen Tomorrowland fejrer sit 10-års jubilæum i Belgien, USA og Brasilien, med alt hvad det medfører af alsidig spænding og underholdning.


Se This Was Tomorrow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThis Was Tomorrow havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om This Was Tomorrow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til This Was Tomorrow herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til This Was Tomorrow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Was Tomorrow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar