Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This Was Tomorrow

This Was Tomorrow

15/12/2015 | Flixfilm

This Was Tomorrow på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: Wim Bonte
Skuespillere: Dimitri 'Vegas' Thivaios, Afrojack, Steve Angello
Spilletid: 77 min
Land: Belgium
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Musikfestivalen Tomorrowland fejrer sit 10-års jubilæum i Belgien, USA og Brasilien, med alt hvad det medfører af alsidig spænding og underholdning.

This Was Tomorrow havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til This Was Tomorrow på YouTube.Se This Was Tomorrow på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om This Was Tomorrow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Was Tomorrow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame This Was Tomorrow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til This Was Tomorrow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar