Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » This Was Tomorrow

This Was Tomorrow

15/12/2015 | Ingen kommentarer

Se This Was Tomorrow på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Wim Bonte
Skuespillere: Dimitri 'Vegas' Thivaios, Afrojack, Steve Angello, Steve Aoki
Spilletid: 77 min
Land: Belgium
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Musikfestivalen Tomorrowland fejrer sit 10-års jubilæum i Belgien, USA og Brasilien, med alt hvad det medfører af alsidig spænding og underholdning.


Se This Was Tomorrow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


This Was Tomorrow havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om This Was Tomorrow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til This Was Tomorrow herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til This Was Tomorrow er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This Was Tomorrow stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar