Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » This World Can’t Tear Me Down

This World Can’t Tear Me Down

09/06/2023 | Flixfilm

This World Can’t Tear Me Down på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en gammel ven vender tilbage til kvarteret, vil Zerocalcare gerne hjælpe ham med at finde sin plads i verden igen. Men hvad er det rigtige at gøre?Se This World Can’t Tear Me Down på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

This World Can’t Tear Me Down (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til This World Can’t Tear Me Down på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om This World Can’t Tear Me Down (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at This World Can’t Tear Me Down (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame This World Can’t Tear Me Down, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til This World Can’t Tear Me Down er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar