Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Thithi

09/03/2017 | Flixfilm

Se Thithi på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Raam Reddy
Skuespillere: Thammegowda S., Channegowda, Abhishek H.N., Pooja S.M.
Spilletid: 123 min
Land: India, USA
Sprog: Kannada
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: I en sydindisk landsby bringer en begravelse af en gammel mand hans spirituelle søn, hans arv-hungrende barnebarn og hans skørtejægende oldebarn sammen.


Se Thithi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThithi havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thithi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thithi herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thithi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thithi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar