Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Thomas Bo Larsen i ny Netflix-serie ‘Entrapped’

Thomas Bo Larsen i ny Netflix-serie ‘Entrapped’

13/11/2020 | Flixfilm

Thomas Bo Larsen entrappedNetflix har i dag annonceret en ny sæson af den prisvindende serie ‘Trapped‘ – en serie, der er skabt af den anerkendte islandske filmskaber Baltasar Kormákur.

Den nye sæson hedder ‘Entrapped’ og tæller blandt andre skuespillerne Ólafur Darri Ólafsson (‘Trapped’, ‘Eurovision’), Ilmur Kristjánsdóttir (‘Trapped’) samt danske Thomas Bo Larsen (‘Festen’, ‘Follow the Money)’, der spiller lederen af en gruppe af danske bikers.

Optagelserne til Entrapped er allerede begyndt på Island og serien får premiere på Netflix i 2021.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Entrapped’ er et karakterdrevet krimidrama med rødder i den nordiske noir-genre, som udspiller sig i Islands betagende kolde landskaber, to år efter afslutningen på ‘Trapped’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politimakkerparret Andri (Ólafur Darri Ólafsson) og Hinrika (Ilmur Kristjánsdóttir) bliver trukket ind i en konflikt i det fjerne højland, hvor to rivaliserende grupper kæmper om bestemte jordområder – men af meget forskellige årsager.

Den fredelige og hedenske sekt, Den Udvidede Familie, er ledet af sektens grundlægger og åndelige leder Oddur (Egill Ólafsson) og har slået lejr på området. Sekten anser landområdet som helligt og det sted på jorden, der er tættest på sektens hedenske guder.

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

På den anden side står en gruppe islandske bikers med den unge, vrede leder Gunnar (Haraldur Stefánsson) i front, der også hævder retten til det ”hellige land”. For at få kontrol over området, søger han hjælp udefra, og kort efter ankommer en gruppe af danske bikers og deres leder Hopper (Thomas Bo Larsen).

Men sammenstødet mellem to de grupper fører til den unge mand, Ivars (Auðunn Lúthersson) død. Det viser sig imidlertid, at Ivar ikke er helt ukendt for politimanden Andri, så han føler sig forpligtet til at slutte sig til makkeren Hinrika i det kolde nord for at efterforske mordet.

‘Entrapped’ kan ses på Netflix i 2021.
1 kommentar til Thomas Bo Larsen i ny Netflix-serie ‘Entrapped’

  1. Jonna Kjær - kl. 12:42, 02-04-2022:

    Jeg kan ikke aktivere “Entrapped” på Netflix. Hvad er der galt?

Skriv kommentar