Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thomas & Friends: Race for the Sodor Cup

Thomas & Friends: Race for the Sodor Cup

08/07/2022 | Flixfilm

Thomas & Friends: Race for the Sodor Cup på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama
Instruktion: Miika Soini
Skuespillere: Lasse Pöysti, Mauri Heikkilä, Visa Koiso-Kanttila
Spilletid: 70 min
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Det kræver mere end fart at vinde Sodor Cup. De hurtige lokomotiver Kana og Thomas skal være både snedige og samarbejde for at nå først over mållinjen.

Thomas & Friends: Race for the Sodor Cup havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Thomas & Friends: Race for the Sodor Cup på YouTube.Se Thomas & Friends: Race for the Sodor Cup på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Thomas & Friends: Race for the Sodor Cup ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thomas & Friends: Race for the Sodor Cup stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thomas & Friends: Race for the Sodor Cup, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thomas & Friends: Race for the Sodor Cup er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar