Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thomas & Friends

Thomas & Friends

17/04/2019 | Flixfilm

Se Thomas & Friends på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Short, Drama
Instruktør: Alex Winckler
Skuespillere: Ryan Gaskell, Jay Simpson, Carolyn Tomkinson
Spilletid: 14 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Denne animerede børneserie følger Thomas på eventyr. Thomas er et muntert, blåt lokomotiv, som bor på øen Sodor.


Se Thomas & Friends på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThomas & Friends (Thomas og Vennerne) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thomas & Friends (Thomas og Vennerne) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thomas & Friends herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thomas & Friends (Thomas og Vennerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thomas & Friends (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar