Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thomas & Friends

Thomas & Friends

17/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Thomas & Friends på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Short, Drama
Instruktør: Alex Winckler
Skuespillere: Ryan Gaskell, Jay Simpson, Carolyn Tomkinson
Spilletid: 14 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Denne animerede børneserie følger Thomas på eventyr. Thomas er et muntert, blåt lokomotiv, som bor på øen Sodor.


Se Thomas & Friends på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thomas & Friends (Thomas og Vennerne) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thomas & Friends (Thomas og Vennerne) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thomas & Friends herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thomas & Friends (Thomas og Vennerne) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thomas & Friends (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar