Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge

Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge

15/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da en særlig gæst ankommer til Sodor med en stor overraskelse og job til Thomas, Percy og James, tager holdet ud på et stort eventyr.


Se Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar