Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge

Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge

15/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da en særlig gæst ankommer til Sodor med en stor overraskelse og job til Thomas, Percy og James, tager holdet ud på et stort eventyr.


Se Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thomas og Vennerne – Jernbanens Konge stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar