Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag

Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag

25/10/2014 | Flixfilm

Se Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama
Instruktør: Miika Soini
Skuespillere: Lasse Pöysti, Mauri Heikkilä, Visa Koiso-Kanttila
Spilletid: 70 min
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Da Thomas bruger en del tid sammen med de nye brandbiler, bliver Percy venner med ballademageren Diesel 10, som senere overtager Sodor.

Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar