Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag

Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag

25/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama
Instruktør: Miika Soini
Skuespillere: Lasse Pöysti, Mauri Heikkilä, Visa Koiso-Kanttila, Pentti Siimes
Spilletid: 70 min
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Da Thomas bruger en del tid sammen med de nye brandbiler, bliver Percy venner med ballademageren Diesel 10, som senere overtager Sodor.


Se Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thomas & Vennerne: Dieselernes Dag stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar