Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thomas & vennerne – En historie om mod

Thomas & vennerne – En historie om mod

15/10/2014 | Flixfilm

Thomas & vennerne – En historie om mod på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama
Instruktion: Miika Soini
Skuespillere: Lasse Pöysti, Mauri Heikkilä, Visa Koiso-Kanttila
Spilletid: 70 min
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En storm på øen Sodor afslører enorme fodaftryk! Percy er bange for, at der er et monster, men Thomas vil lære ham at være modig.Se Thomas & vennerne – En historie om mod på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Thomas & vennerne – En historie om mod havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Thomas & vennerne – En historie om mod på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Thomas & vennerne – En historie om mod ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thomas & vennerne – En historie om mod stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thomas & vennerne – En historie om mod, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thomas & vennerne – En historie om mod er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar