Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thomas & vennerne – En historie om mod

Thomas & vennerne – En historie om mod

15/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Thomas & vennerne – En historie om mod på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama
Instruktør: Miika Soini
Skuespillere: Lasse Pöysti, Mauri Heikkilä, Visa Koiso-Kanttila, Pentti Siimes
Spilletid: 70 min
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: En storm på øen Sodor afslører enorme fodaftryk! Percy er bange for, at der er et monster, men Thomas vil lære ham at være modig.


Se Thomas & vennerne – En historie om mod på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thomas & vennerne – En historie om mod havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thomas & vennerne – En historie om mod ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thomas & vennerne – En historie om mod herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thomas & vennerne – En historie om mod er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thomas & vennerne – En historie om mod stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar