Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Thomas & vennerne – En historie om mod

15/10/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama
Instruktør: Miika Soini
Skuespillere: Lasse Pöysti, Mauri Heikkilä, Visa Koiso-Kanttila, Pentti Siimes
Spilletid: 70 min
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDB-bedømmelse: 7.1

Resumé: En storm på øen Sodor afslører enorme fodaftryk! Percy er bange for, at der er et monster, men Thomas vil lære ham at være modig.


Se Thomas & vennerne – En historie om mod på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thomas & vennerne – En historie om mod havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thomas & vennerne – En historie om mod ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thomas & vennerne – En historie om mod herunder:Fra premieredatoen (15. oktober, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Thomas & vennerne – En historie om mod er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Thomas & vennerne – En historie om mod stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar