Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thomas & vennerne – En historie om mod

Thomas & vennerne – En historie om mod

15/10/2014 | Flixfilm

Se Thomas & vennerne – En historie om mod på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama
Instruktør: Miika Soini
Skuespillere: Lasse Pöysti, Mauri Heikkilä, Visa Koiso-Kanttila
Spilletid: 70 min
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En storm på øen Sodor afslører enorme fodaftryk! Percy er bange for, at der er et monster, men Thomas vil lære ham at være modig.

Thomas & vennerne – En historie om mod havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Thomas & vennerne – En historie om mod på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Thomas & vennerne – En historie om mod ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thomas & vennerne – En historie om mod stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thomas & vennerne – En historie om mod, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thomas & vennerne – En historie om mod er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar