Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget

Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget

25/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama
Instruktør: Miika Soini
Skuespillere: Lasse Pöysti, Mauri Heikkilä, Visa Koiso-Kanttila, Pentti Siimes
Spilletid: 70 min
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Efter at være blevet sendt til stenbruddet opdager Thomas et lille tog, der prøver at gemme sig, men der er ingen, der ved, hvem det er.


Se Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar