Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget

25/10/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama
Instruktør: Miika Soini
Skuespillere: Lasse Pöysti, Mauri Heikkilä, Visa Koiso-Kanttila, Pentti Siimes
Spilletid: 70 min
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDB-bedømmelse: 7.1

Resumé: Efter at være blevet sendt til stenbruddet opdager Thomas et lille tog, der prøver at gemme sig, men der er ingen, der ved, hvem det er.


Se Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget herunder:Fra premieredatoen (25. oktober, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Thomas & Vennerne: Mysteriet på Blåbjerget stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar