Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok

16/03/2019 | Flixfilm

Thor: Ragnarok på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Taika Waititi
Skuespillere: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett
Spilletid: 130 min
Land: United States, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: For at redde Asgård fra en blodtørstig dødsgudinde må den mægtige Thor kæmpe sig til friheden og finde vejen hjem.

Thor: Ragnarok havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Thor: Ragnarok på YouTube.Se Thor: Ragnarok på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Thor: Ragnarok ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thor: Ragnarok stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thor: Ragnarok, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thor: Ragnarok er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar