Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok

16/03/2019 | Flixfilm

Se Thor: Ragnarok på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Taika Waititi
Skuespillere: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: For at redde Asgård fra en blodtørstig dødsgudinde må den mægtige Thor kæmpe sig til friheden og finde vejen hjem.


Se Thor: Ragnarok på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThor: Ragnarok havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thor: Ragnarok ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thor: Ragnarok herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thor: Ragnarok er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thor: Ragnarok stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar