Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thor: Tales of Asgard

Thor: Tales of Asgard

20/12/2013 | Flixfilm

Se Thor: Tales of Asgard på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Animation, Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Sam Liu
Skuespillere: Matthew Wolf, Rick Gomez, Tara Strong, Alistair Abell
Spilletid: 77 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Superhelten Thor kommer til live i denne tegnefilm, hvor han sammen med sin bror Loke udforsker en masse eventyr.


Se Thor: Tales of Asgard på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThor: Tales of Asgard havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thor: Tales of Asgard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thor: Tales of Asgard herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thor: Tales of Asgard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thor: Tales of Asgard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar