Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thor: The Dark World

Thor: The Dark World

01/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Thor: The Dark World på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Alan Taylor
Skuespillere: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Odin slår til igen, da han kæmper for at redde de ni verdner fra den mystiske skurk Malekith, der har planer om at få hele universet til at gå i sort.


Se Thor: The Dark World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thor: The Dark World havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thor: The Dark World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thor: The Dark World herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thor: The Dark World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thor: The Dark World stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar