Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thor: The Dark World

Thor: The Dark World

01/09/2018 | Flixfilm

Se Thor: The Dark World på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Alan Taylor
Skuespillere: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Odin slår til igen, da han kæmper for at redde de ni verdner fra den mystiske skurk Malekith, der har planer om at få hele universet til at gå i sort.

Thor: The Dark World havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Thor: The Dark World på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Thor: The Dark World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thor: The Dark World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thor: The Dark World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thor: The Dark World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar