Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Thor

01/09/2018 | Flixfilm

Se Thor på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Kenneth Branagh
Skuespillere: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Den mægtige tordengud Tor mister sine kræfter og bliver bortvist af sin far, Odin. Han er tvunget til at leve på Jorden blandt mennesker for at lære ydmyghed.


Se Thor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThor havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thor herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar