Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thoroughbreds

Thoroughbreds

06/11/2019 | Flixfilm

Se Thoroughbreds på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Cory Finley
Skuespillere: Olivia Cooke, Anya Taylor-Joy, Anton Yelchin, Paul Sparks
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: To rige teenagepiger, Lily og Amanda, genopliver deres venskab og finder en fælles passion: De hader begge Lilys foragtelige stedfar. En dødelig plan opstår.Se Thoroughbreds på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thoroughbreds havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thoroughbreds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Thoroughbreds:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thoroughbreds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thoroughbreds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar