Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thoroughbreds

Thoroughbreds

06/11/2019 | Flixfilm

Thoroughbreds på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Cory Finley
Skuespillere: Olivia Cooke, Anya Taylor-Joy, Anton Yelchin
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: To rige teenagepiger, Lily og Amanda, genopliver deres venskab og finder en fælles passion: De hader begge Lilys foragtelige stedfar. En dødelig plan opstår.

Thoroughbreds havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Thoroughbreds på YouTube.Se Thoroughbreds på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Thoroughbreds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thoroughbreds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thoroughbreds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thoroughbreds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar