Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Those People

Those People

15/09/2016 | Flixfilm

Se Those People på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Joey Kuhn
Skuespillere: Jonathan Gordon, Jason Ralph, Haaz Sleiman, Britt Lower
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En ung maler på Manhattan falder for en ældre mand, men han kan ikke slippe sin hemmelige forelskelse i en nær ven.


Se Those People på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThose People havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Those People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Those People herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Those People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Those People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar