Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Those People

Those People

15/09/2016 | Flixfilm

Those People på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Joey Kuhn
Skuespillere: Jonathan Gordon, Jason Ralph, Haaz Sleiman
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En ung maler på Manhattan falder for en ældre mand, men han kan ikke slippe sin hemmelige forelskelse i en nær ven.

Those People havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Those People på YouTube.Se Those People på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Those People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Those People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Those People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Those People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar