Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Blind Mice

Three Blind Mice

01/01/2015 | Flixfilm

Se Three Blind Mice på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Matthew Newton
Skuespillere: Ewen Leslie, Toby Schmitz, Matthew Newton, Tina Bursill
Spilletid: 94 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En computernørd mistænkes, da en af de kvinder, han chatter med, myrdes. For at fange den rigtige morder laver han sit eget webcamsystem.


Se Three Blind Mice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThree Blind Mice havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Three Blind Mice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Three Blind Mice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Three Blind Mice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Blind Mice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar