Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Blind Mice

Three Blind Mice

01/01/2015 | Flixfilm

Three Blind Mice på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Matthew Newton
Skuespillere: Ewen Leslie, Toby Schmitz, Matthew Newton
Spilletid: 94 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En computernørd mistænkes, da en af de kvinder, han chatter med, myrdes. For at fange den rigtige morder laver han sit eget webcamsystem.

Three Blind Mice havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Three Blind Mice på YouTube.Se Three Blind Mice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Three Blind Mice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Blind Mice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Three Blind Mice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Three Blind Mice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar