Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Days of Christmas

Three Days of Christmas

06/12/2019 | Flixfilm

Se Three Days of Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Victoria Abril, Carla Tous, Alicia Borrachero, Mar Ayala
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Fire søstre kæmper med familiedrama og hemmeligheder gennem tre forskellige tidsperioder, der alle opstår omkring juletid.


Se Three Days of Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Three Days of Christmas (Juledagene) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Three Days of Christmas (Juledagene) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Three Days of Christmas:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Three Days of Christmas (Juledagene) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Days of Christmas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar