Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Days of Christmas

Three Days of Christmas

06/12/2019 | Flixfilm

Three Days of Christmas på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Victoria Abril, Carla Tous, Jay Britton
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Fire søstre kæmper med familiedrama og hemmeligheder gennem tre forskellige tidsperioder, der alle opstår omkring juletid.

Three Days of Christmas (Juledagene) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Three Days of Christmas på YouTube.Se Three Days of Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Three Days of Christmas (Juledagene) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Days of Christmas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Three Days of Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Three Days of Christmas (Juledagene) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar