Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Generations

Three Generations

01/09/2018 | Flixfilm

Se Three Generations på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Sierra Bardfeld
Skuespillere: N/A
Spilletid: 6 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Da teenageren Ray begynder at overgå fra at være kvinde til mand, kæmper hans enlige mor og bedstemor med forandringen, mens de leder efter hans far.


Se Three Generations på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThree Generations havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Three Generations ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Three Generations herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Three Generations er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Generations stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar