Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Identical Strangers

Three Identical Strangers

22/10/2020 | Flixfilm

Se Three Identical Strangers på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Biography, Drama, History, Mystery
Instruktør: Tim Wardle
Skuespillere: Robert Shafran, Michael Domnitz, Howard Schneider, Ellen Cervone
Spilletid: 96 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Tre teenagere mødes tilfældigt og opdager, de er enæggede trillinger, som er blevet adskilt ved fødslen. De er begejstrede – indtil den sande historie kommer for en dag.

Three Identical Strangers havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Three Identical Strangers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Three Identical Strangers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Identical Strangers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Three Identical Strangers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Three Identical Strangers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar