Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon

Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon

15/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I det tredje århundrede bliver en ydmyg kinesisk mand til en stor kriger, der står i spidsen for en hær, da hans land bliver udsat for en langvarig borgerkrig.


Se Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar