Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon

Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon

15/01/2016 | Flixfilm

Se Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I det tredje århundrede bliver en ydmyg kinesisk mand til en stor kriger, der står i spidsen for en hær, da hans land bliver udsat for en langvarig borgerkrig.


Se Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThree Kingdoms: Resurrection of the Dragon havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar