Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon

Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon

15/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I det tredje århundrede bliver en ydmyg kinesisk mand til en stor kriger, der står i spidsen for en hær, da hans land bliver udsat for en langvarig borgerkrig.


Se Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore