Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Kings

Three Kings

01/09/2017 | Flixfilm

Se Three Kings på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Comedy, Drama, War
Instruktør: David O. Russell
Skuespillere: George Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube, Spike Jonze
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: George Clooney, Mark Wahlberg og Ice Cube optræder i denne mørke satire som en gruppe amerikanske soldater i Irak i slutningen af golfkrigen.


Se Three Kings på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThree Kings havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Three Kings ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Three Kings herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Three Kings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Kings stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar