Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Men and a Little Lady

Three Men and a Little Lady

01/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Three Men and a Little Lady på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: De tre ungkarle, der pludselig blev kastet ud i faderrollen, er tilbage i denne efterfølger, hvor den nu 5-årige Marys mor, Sylvia, flytter ind hos dem.


Se Three Men and a Little Lady på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Three Men and a Little Lady havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Three Men and a Little Lady ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Three Men and a Little Lady herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Three Men and a Little Lady er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Men and a Little Lady stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar