Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Men and a Little Lady

Three Men and a Little Lady

01/01/2016 | Flixfilm

Se Three Men and a Little Lady på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Emile Ardolino
Skuespillere: Tom Selleck, Steve Guttenberg, Ted Danson, Nancy Travis
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: De tre ungkarle, der pludselig blev kastet ud i faderrollen, er tilbage i denne efterfølger, hvor den nu 5-årige Marys mor, Sylvia, flytter ind hos dem.


Se Three Men and a Little Lady på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThree Men and a Little Lady havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Three Men and a Little Lady ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Three Men and a Little Lady herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Three Men and a Little Lady er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Men and a Little Lady stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar