Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three-Quarters Decent

Three-Quarters Decent

20/06/2019 | Flixfilm

Se Three-Quarters Decent på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: N/A
Instruktør: Mohamed Hamdy
Skuespillere: Lamitta Frangieh, Mimi Gamal, Rania Mallah, Mohsen Mansour
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En tegneserietegner får sig en ny fanden-i-voldsk attitude, da han beslutter sig for at bekæmpe korruptionen i sit land.


Se Three-Quarters Decent på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThree-Quarters Decent havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Three-Quarters Decent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Three-Quarters Decent herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Three-Quarters Decent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three-Quarters Decent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar