Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three-Quarters Decent

Three-Quarters Decent

20/06/2019 | Flixfilm

Three-Quarters Decent på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: N/A
Instruktion: Mohamed Hamdy
Skuespillere: Lamitta Frangieh, Mimi Gamal, Fahd Hassan
Spilletid: 96 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 3.1

Handling: En tegneserietegner får sig en ny fanden-i-voldsk attitude, da han beslutter sig for at bekæmpe korruptionen i sit land.

Three-Quarters Decent havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Three-Quarters Decent på YouTube.Se Three-Quarters Decent på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Three-Quarters Decent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three-Quarters Decent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Three-Quarters Decent, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Three-Quarters Decent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar