Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Sisters

Three Sisters

05/01/2022 | Flixfilm

Three Sisters på Netflix

Produktionsår: 1970
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Laurence Olivier, John Sichel
Skuespillere: Jeanne Watts, Joan Plowright, Louise Purnell
Spilletid: 165 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Tre søstre kæmper med at finde mening med livet i deres provinshjem og længes efter at komme tilbage til Moskva, men deres brors ægteskab vil muligvis knuse den drøm.

Three Sisters havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Three Sisters på YouTube.Se Three Sisters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Three Sisters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Sisters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Three Sisters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Three Sisters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar