Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Songs for Benazir

Three Songs for Benazir

24/01/2022 | Flixfilm

Three Songs for Benazir på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Elizabeth Mirzaei, Gulistan Mirzaei
Skuespillere: N/A
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: Pashtu, Dari
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En nygift mand fra Afghanistan, som bor i en flygtningelejr, kæmper for at skabe balance mellem familieforpligtelser og drømmen om at slutte sig til den nationale hær.

Three Songs for Benazir havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Three Songs for Benazir på YouTube.Se Three Songs for Benazir på NetflixAnmeldelse: Three Songs for Benazir

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Three Songs for Benazir ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Songs for Benazir stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Three Songs for Benazir, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Three Songs for Benazir er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar