Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Wives One Husband

Three Wives One Husband

01/04/2021 | Flixfilm

Three Wives One Husband på Netflix

Produktionsår: 2014–2017
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anna Chancellor, Jan Goodman, Abel Morrison
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Et filmhold optager over et år livets gang i en moderne polygam familie på Rockland Ranch, der er et fællesskab for fundamentalistiske mormoner i Utahs ørken.

Three Wives One Husband (Manden med de tre koner) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Three Wives One Husband på YouTube.Se Three Wives One Husband på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Three Wives One Husband (Manden med de tre koner) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Wives One Husband (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Three Wives One Husband, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Three Wives One Husband (Manden med de tre koner) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar