Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Three Wives One Husband

Three Wives One Husband

01/04/2021 | Flixfilm

Se Three Wives One Husband på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Anna Chancellor, Abel Morrison, Susie Morrison, Beth Morrison
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Et filmhold optager over et år livets gang i en moderne polygam familie på Rockland Ranch, der er et fællesskab for fundamentalistiske mormoner i Utahs ørken.

Three Wives One Husband (Manden med de tre koner) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Three Wives One Husband på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Three Wives One Husband (Manden med de tre koner) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Three Wives One Husband (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Three Wives One Husband, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Three Wives One Husband (Manden med de tre koner) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar