Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Threesome

Threesome

15/06/2014 | Flixfilm

Se Threesome på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Andrew Fleming
Skuespillere: Lara Flynn Boyle, Stephen Baldwin, Josh Charles, Alexis Arquette
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da en computerfejl placerer Stuart, Eddy og en køn pige kaldet Alex i det samme kollegieværelse i et semester, bliver situationen hurtigt meget ophedet.


Se Threesome på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThreesome havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Threesome ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Threesome herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Threesome er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Threesome stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar