Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Through My Window: Across the Sea

Through My Window: Across the Sea

23/06/2023 | Flixfilm

Through My Window: Across the Sea på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Marçal Forés
Skuespillere: Clara Galle, Julio Peña, Guillermo Lasheras
Spilletid: 109 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Efter at have været adskilt i et år mødes Raquel og Ares på en hed strandtur. Kan deres kærlighed overleve nye flirter og usikkerhed?Se Through My Window: Across the Sea på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Through My Window: Across the Sea havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Through My Window: Across the Sea på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Through My Window: Across the Sea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Through My Window: Across the Sea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Through My Window: Across the Sea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Through My Window: Across the Sea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar