Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Through My Window

Through My Window

04/02/2022 | Flixfilm

Through My Window på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Marçal Forés
Skuespillere: Clara Galle, Julio Peña, Guillermo Lasheras
Spilletid: 116 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Raquel har længe været varm på sin nabo, og tingene udvikler sig, da han begynder at få følelser for hende på trods af sin families indvendinger.

Through My Window havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Through My Window på YouTube.Se Through My Window på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Through My Window ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Through My Window stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Through My Window, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Through My Window er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar