Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Thunder Force’ – Ny superheltekomedie med Melissa McCarthy & Octavia Spencer

‘Thunder Force’ – Ny superheltekomedie med Melissa McCarthy & Octavia Spencer

04/03/2021 | Flixfilm

thunder force netflixStreamingtjenesten Netflix har netop frigivet første trailer til den kommende superheltekomedie ‘Thunder Force’, som har Melissa McCarthy og Octavia Spencer i hovedrollerne.

Se traileren nederst i artiklen.

Komediefilmen foregår i en verden, hvor superskurke er almindelige, mens to fremmede genforenes barndomsvenner efter at der er trådt en ny lov ikraft, der giver dem tilladelse til at beskytte deres by i en parodi som trækker tråde til ‘Wonder Woman’ og ‘Black Widow’.

Octavia Spencers virksomhed har udviklet et stof, som kan give almindelige mennesker overnaturlige kræfter. Uheldigvis bliver Melissa McCarthy fanget i maskinen og får umenneskelig styrke, mens Octavia kan gøre sig usynlig.

LÆS OGSÅ:   Se første trailer til 'Beverly Hills Cop 4'

I ‘Thunder Force’ medvirker Jason Bateman (‘Ozark’) også med krabbe-lignende superkræfter, mens Bobby Cannavale (‘Boardwalk Empire’) er den ultimative superskurk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ben Falcone, som privat danner par med Melissa McCarthy, har instrueret komediefilmen – En genre som han ikke er helt ubekendt med da CV’et tæller ‘Superintelligence’, ‘Life of the Party’, ‘The Boss’ med flere.

‘Thunder Force’ har premiere på Netflix Danmark den 9. april.
Skriv kommentar