Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thunder Force

Thunder Force

09/04/2021 | Flixfilm

Thunder Force på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Ben Falcone
Skuespillere: Melissa McCarthy, Octavia Spencer, Jason Bateman
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: To barndomsvenner genforenes som en umage superhelteduo, da den ene opfinder en opskrift, der giver almindelige mennesker superkræfter.

Thunder Force havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Thunder Force på YouTube.Se Thunder Force på Netflix
Anmeldelse: Thunder Force

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Thunder Force ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thunder Force stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thunder Force, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thunder Force er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar