Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thunderbolt

Thunderbolt

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Thunderbolt på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Gordon Chan
Skuespillere: Jackie Chan, Anita Yuen, Michael Wong, Thorsten Nickel
Spilletid: 110 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese, English, Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: En P-47 Thunderbolt-eskadrille skildres under forberedelse og bombeangreb, der havde til formål at stoppe nazisternes forsyningsruter og hjælpe de allieredes tropper.


Se Thunderbolt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thunderbolt havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thunderbolt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Thunderbolt herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thunderbolt er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thunderbolt stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar